• Cloud Development
    Cloud Development

    Optimaliseer de slagkracht van uw organisatie!

Cloud Development: optimaliseer de slagkracht van uw organisatie!

De omgeving om ons heen verandert continue en veel sneller dan voorheen. Hier wil je op kunnen anticiperen en er het liefst het voortouw in nemen om de concurrentie voor te blijven. IT speelt hier onmiskenbaar een grote rol. In het bijzonder software ontwikkeling voor de Cloud brengt voordelen die helpen om wendbaar te zijn:

Productiviteit

Met maatwerk software is het mogelijk omvoor iedere gebruiker een passende oplossing te bieden. Dit in tegenstelling tot de inzet van standaard paketten. Echter, maatwerk ontwikkeling heeft de naam langzaam en daarom duur te zijn. De snelheid van ontwikkeling is dan ook van groot belang. Hoe snel kun je van een idee naar werkende software? (time-to-market)

Schaalbaarheid

Wanneer er een piek in gebruik is komen er automatisch resources bij die ervoor zorgen dat de software beschikbaar blijft en optimaal blijft werken. Wanneer de piek voorbij is worden de resources natuurlijk ook weer afgeschaald.

Profit4Cloud is in staat uw partner te zijn in Cloud Development. We denken graag mee om samen de slagkracht van uw organisatie te optimaliseren.

Wij maken onder andere gebruik van: AWS, Google Cloud, Microsoft Azure, Pivotal Cloud Foundry

Cloud Foundry
Google Cloud
AWS
Azure
Cloud Foundry