Plezier in je werk is het belangrijkste dat er is en daarom staat dit bij ons dus ook hoog in het vaandel. Zo heb je bij ons inspraak in welk type project je graag waar wilt gaan doen. Samen met de Business Managers bekijk je welk type project het beste past bij je kennis, kunde en ambities. De duur van onze projecten kan sterk variēren: van 6 maanden tot misschien wel 2 jaar. Bij Profit4Cloud werken we aan projecten voor en bij onze opdrachtgevers. Jouw werkplek is meestal dus op de lokatie van de opdrachtgever. Wij werken voor 5 sectoren: Banking & Finance, Industrie, Overheid, Retail en Zorg.

Naast externe projecten staat op onze roadmap een sterke interne projectentak waarbij collega’s in teams op kantoor werken. Hier werken wij hard aan: als wij eenmaal iets bedacht hebben, gaan we dat doen ook.

Plezier halen we natuurlijk niet alleen uit ons werk maar ook van alle leuke dingen rondom het werk. Zo hebben we elk kwartaal een social event waarbij we iets leuks gaan doen. Ook hebben we een fanatieke bordspellen community en hebben we een aantal kennisgroepen. Erg sfeervol is ook altijd het jaarlijkse kerstdiner met alle collega's van alle Profit-onderdelen.

Bij Profit4Cloud willen we het verschil maken en daarvoor hebben we goede collega’s nodig. Bij voorkeur specialisten die geen mogelijkheid voorbij laten gaan om nieuwe kennis op te snuiven en te delen. Vandaar ook dat we een serieuze selectieprocedure hebben. Je hebt in ieder geval twee gesprekken en meestal ook een programmeeropdracht om ons te laten zien waar je expertise ligt. Als we elkaar aan het eind van de procedure nog steeds leuk vinden, volgt een aanbieding. Deze is vaak zo goed dat je daar geen ‘nee’ tegen kunt zeggen.