• Profit4Cloud
    Profit4Cloud

    Passie, Vakmanschap en Ondernemerschap!

Profit4Cloud staat voor innovativiteit en 100% passie voor het vak

Wij zijn professionals in technologie die met passie kwaliteit leveren. Mensen die van het vak houden en er een uitdaging in zien om de klant vooruit te helpen door de inzet van technologie.

Passie

Profit4Cloud staat bol van de innovatie. Dat komt omdat we allemaal passie voor het vak hebben. De een meer gericht op ontwikkeling, de ander op ontwerp en klanten of juist op faciliteren. Op ieder vlak dragen we bij aan nieuwe producten en diensten, altijd state of the art.

Vakmanschap

Bij Profit4Cloud werken 'de betere' professionals. Hoogopgeleide zelfstandige medewerkers (HBO tot Academisch niveau) die hun verantwoordelijkheid nemen en gedreven zijn zich verder te ontwikkelen. Het spreekt voor zich, dat Profit4Cloud zorg draagt voor de noodzakelijke randvoorwaarden zodat wij het beste uit onze medewerkers halen. Ultrakorte lijnen, snelle maar zorgvuldige besluitvorming en kleine Units zorgen voor een maximale slagvaardigheid.

Ondernemerschap

Bij Profit4Cloud zijn we altijd bezig met 'the next best big thing'. Of dit nu gaat om het ontwikkelen van een nieuwe applicatie voor de klant of het herschrijven van een bestaande applicatie, bij Profit4Cloud mag je altijd de extra stap verwachten.

 

Profit4Cloud oprichter ApeldoornJUG

De Apeldoorn Java User Group brengt ontwikkelaars uit de regio Apeldoorn bij elkaar. We organiseren kennissessies en willen het uitwisselen van ideeën rondom alles wat met Java te maken heeft bevorderen. Deze lokale JUG, die nauw samenwerkt met de NLJUG, is een initiatief van: De Belastingdienst, Het Kadaster, Luminis Apeldoorn en Profit4Cloud.

Profit4Cloud partner NLJUG

Profit4Cloud is partner van de Nederlandse Java User Group (NLJUG). NLJUG is een Java Community voor Java professionals, studenten en businesspartners en heeft als doel om kennis te delen en te ontwikkelen. We leveren een actieve bijdrage aan de community door het organiseren van events en het delen van kennis.

Profit4Cloud Tech Updates

Door het jaar heen organiseren we Profit4Cloud Tech Update meetings.

Alle geïnteresseerden mogen zich aanmelden en omdat we het erg leuk vinden om van gedachten te wisselen zorgen wij voor eten, drinken en een leuk gesprek.

  • Met en bij Thales organiseerden we op 11 oktober 2018 een mini-conferentie met als thema "surviving the Cloud native storm". Collega Dick Eimers sprak hierbij over de Current State and Future of Cloud.
  • Op 22 mei 2018 heeft René Vermijs ons tijdens zijn presentatie DEVOPS Kickstarter: From Idea to Production on Azure in Minutes laten zien hoe je razensnel kan onwikkelen met/op Azure door gebruik te maken van VSTS (Azure DevOps: Azure Pipelines, Azure Artifacts, Azure Repos).
  • Tijdens Serverless APIs on AWS [18/1/'18]  heeft Dick Eimers laten zien hoe we APIs kunnen ontwerpen waar gebruikers blij van worden en hoe we deze kunnen deployen op Amazon's Cloud (Amazon Web Services).
  • De allereerste Tech Update ging over Google Cloud en hierbij heeft Dick ons meegenomen in zijn verhaal met de titel Many ways to run Java on Google's Cloud Platform [28/6/'17]. Zie de filmpjes hiernaast voor een impressie.